مراکز تهیه و توزیع زولبیا و بامیه در فراشبند، زیر ذره بین بازرسان بهداشت محیط
.
کارشناس مسوول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان فراشبند،
از اجرای طرح تشدید نظارت بر مراکز تهیه و توزیع زولبیا و بامیه در این شهرستان،
همزمان با ماه مبارک رمضان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فراشبند، «زهرا
کریم پور» با اشاره به اینکه همزمان با ماه مبارک رمضان، تهیه مواد خوراکی از جمله
زولبیا، بامیه و انواع شیرینی سنتی بیشتر می شود، گفت: در همین راستا طرح تشدید
نظارت، کنترل و بازرسی بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع زولبیا و بامیه در راستای
پیشگیری از بروز و شیوع بیماری های مرتبط با غذا و آب از سوی بازرسان بهداشت محیط
در حال اجرا است.
او افزود: در فرآیند تهیه زولبیا و بامیه به دلیل غوطه وری
در روغن و همچنین ایجاد حرارت بالا، استفاده از روغن های نامناسب، غیر سرخ کردنی و
غیر استاندارد، احتمال تولید ترکیبات شیمیایی و خطرناک را افزایش می دهد که می
تواند تهدیدی جدی برای سلامت مردم باشد.
کریم پور از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف
بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی از جمله عدم رعایت بهداشت فردی، نظافت و
بهداشت محیط، نگهداری و فروش مواد غذایی غیر بهداشتی و تاریخ گذشته، موضوع را به
سامانه شکایات مردمی 190 وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، اطلاع رسانی کنند.
پایان خبر
نظر دهید